Otevřený svět v Dynasty Warriors 9 a bonusy
Dynasty Warriors 9 Novinka Otevřený svět v Dynasty Warriors 9 a bonusy

Otevřený svět v Dynasty Warriors 9 a bonusy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Informace doprovází komplexní trailer o detailech hry.

Reklama

Koei Tecmo chystá na 13. února vydání devátého dílu akční série Dynasty Warriors. Než ale hra vyjde pojďme se podívat na nové informace ohledně otevřeného herního světa a o digitálních bonusech za předobjednání hry.

V Dynasty Warriors 9 totiž budete moci prožít další události, odehrávající se mimo hlavní příběh. Díky nim se setkáte se silnými nepřáteli a nabídnou vám výzvy, které ověří vaše schopnosti a dovednosti. Oponenti se kterými budete bojovat, budou mít vzhled lidí nebo zvířat. Za jejich porážku získáte cenné předměty nebo různé materiály.

Před bojem se můžete připravit na těžké souboje díky vaření. Když navštívíte čajovnu nebo když budete ve vlastním úkrytu, můžete použít různé materiály, jako je maso nebo zelenina, a připravit si jídlo. To vám v boji může dočasně navýšit statistiky své postavy. Uvařit si v Dynasty Warriors 9 můžete jídlo s různými efekty. Třeba zvýšení množství získaných zkušeností, navýšení síly, obrany, rychlosti a další.

Během pobytu v čajovně nebo v úkrytu můžete nejen vařit jídlo, ale také manipulovat s denním časem. Posouváním doby z rána na poledne, soumrak nebo na noc může mít vliv na váš zdravotní stav a na rychlost zotavení.

Dalším způsobem, jak si v boji zajistit nějakou tu výhodu, je tvorba nových zbraní. Tyto zbraně jdou vytvářet pomocí svitků, na kterých je podrobně popsáno, jaké materiály potřebujete. Dále můžete u některých zbraní odemknout další schopnosti tím, že seženete další svitky pro každou takovou zbraň. Svitky dostanou hráči za dokončení misí nebo porážkou určitých nepřátel. Tím si třeba odemknete zbraně, které si můžete následně nechat u kováře vykovat.

Další navýšení schopností je možné prostřednictvím drahokamů a doplňků. Jednak je můžete nechat vytvořit v kovárně a taky je můžete najít po celé herním světě. Přidáním drahokamů na zbraně jim přidáte další efekty, včetně různých elementárních schopností.

Při pohybu v otevřeném světě nemusíte spoléhat pouze na své nohy, ale v Dynasty Warriors 9 můžete osedlat koně. Na začátku bude mít váš kůň poměrně omezené schopnosti, ale ty se dobou strávenou v sedle a ujetou vzdáleností budou dále navyšovat. Schopnosti se také budou lišit podle hřívy koně, takže dva koně stejného druhu mohou časem získat odlišné dovednosti. Nové koně získáte odemknutím při postupu ve hře a následně je zakoupíte ve stájích.

Předběžnou objednávkou hry mohou fanoušci od 29. ledna získat prostřednictvím PlayStation Store a Xbox Store. Za nákup standardní verze hry dostanete 3 avatary - Lu Bu, Zhou Tai a Wang Yuanji - a bonusovou zbraň Black Dragon Fang a dalších sedm kostýmů pro oblíbené postavy. Sedm kostýmů je inspirováno tradičními čínskými styly spodního prádla a obsahuje kostýmy ve stylu Pekingské opery pro Zhao Yun a šest individuálních kostýmů pro Guan Yinping, Diaochan, Sun Shangxiang, Lu Lingqi, Wang Yi a Wang Yuanji.

Kdo si ale koupí digitální deluxe verzi, dostane všechno jako ze standardní verze, plus Season Pass, ve kterém jsou všechny následné DLC a tři originální zbraně ze série Dynasty Warriors: The Amethyst Iron Blade, The Crimson Ring Blade a The Jade Splendid Swords.

Zdroj: Koei Tecmo America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama