Outriders Novinka Outriders a mantry přežití

Outriders a mantry přežití

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nové video je řízné a nabízí skvělý hudební doprovod.

Reklama

Polský celek People Can Fly aktuálně pracuje na nové střílečce z třetí osoby - Outriders, která se taktéž dočkala svého času na letošním The Game Awards.

Nová ukázka nám představuje tři důležitá pravidla (mantry) přežití, jenž by bylo dobré dodržovat.

První z nich praví, že kryty jsou pro sraby a praví borci se na nepřátele vrhnou zpříma. Další pravidlo poté praví, abyste dali průchod vašim schopnostem, jenž se těší na své využití ve vašich konečcích prstů. Poslední mantra se následně točí kolem zabíjení, jelikož ničení nepřátel vede k vašemu léčení.

Celý nový trailer je následně tématicky podkreslen hudbou od kapely Bring Me The Horizon, respektive jejich příznačnou písní Mantra.

Kromě této nové ukázky jsme se navíc dočkali oznámení, že ve hře se nedočkáme žádných mikrotransakcí, přičemž hra není live service titulem.

Také došlo na potvrzení podpory crossplay hraní, kdy hráči PS4, respektive Xbox One verze, mohou zdarma upgradovat na lepší edici pro PS5 a Xbox Series X/S.

Hra vychází 2. února 2021, kdy se dočká PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S. Verze pro Google Stadia dorazí později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama