Outriders zažívají raketový nárůst aktivních hráčů
Outriders Novinka Outriders zažívají raketový nárůst aktivních hráčů

Outriders zažívají raketový nárůst aktivních hráčů

Dominik Tománek

Dominik Tománek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dostala hra pomyslnou adrenalinovou injekci?

Reklama

Polskou střílečku Outriders, která vyšla letos na jaře, přijala hráčská veřejnost poměrně vlažně. Respektive byla to jedna z těch her, která hráče rozdělovala. I přes zajímavý příběh a povedenou akci totiž nedokázala nabídnout endgame obsah, který by hráče u Outriders udržel. Druhou častou výtkou pak byl technický stav. Důsledkem všech těchto faktorů se nakonec v prvním měsíci propadla hráčská základna o téměř 90 %.

Až do nedávna v těchto nízkých číslech stále plavala, teď to však vypadá, že hra alespoň na chvíli dostala druhý dech. Víc než půl roku od vydání totiž dostala výraznější bezplatnou obsahovou aktualizaci. Update pojmenovaný New Horizon přináší hned několik změn a vylepšení, o kterých se můžete dočíst z nedávného článku. A zdá se, že tento krok se tvůrcům ze studia People Can Fly vyplatil. Hráčská základna totiž během několika hodin začala rychle a zároveň poměrně stabilně růst. Alespoň tomu nasvědčují data ze stránky steamcharts na tomto odkazu. Z původních pár stovek hráčů se totiž v době hraní nachází téměř sedm tisíc aktivních hráčů.

Outriders zažívají raketový nárůst aktivních hráčů

Kromě updatu New Horizon na tom má pravděpodobně podíl i výrazná sleva na Steamu, kde ji můžete momentálně sehnat za necelých dvacet dolarů.

Hra je také dostupná v rámci předplatného Xbox Game Pass. Zahrajete si ji na PC, PlayStation 4 a PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, hratelný je i skrze službu Google Stadia a GeForce Now.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama