Overwatch 2 čelí na Steamu review bombingu
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 čelí na Steamu review bombingu

Overwatch 2 čelí na Steamu review bombingu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Komunita kritiky dobře přijatou FPS nevítá s otevřenou náručí.

Reklama

Overwatch 2 je už od počátku hráči přijímán relativně rozporuplně. Některým se titul líbí, avšak jisté procento jej příliš pozitivně nevnímá, protože je částečně ukázkou nesplněných slibů společnosti Blizzard. Hlavním terčem kritiky je skutečnost, že došlo ke zrušení plnohodnotného PvE režimu. Hra nakonec PvE formát dostala v rámci Overwatch 2: Invasion Story Missions, nelze však říci, že by tento krok tvůrce vyloženě zachránil před další náloží kritiky.

Overwatch 2 čelí na Steamu review bombingu

Hodně patrná je nespokojenost komunity na Steamu, kam hra aktuálně dorazila. Přestože je základní verze zdarma, stala se terčem negativních recenzí, kvůli čemuž má pouze 10 % kladných hodnocení. A rozhodně jí nekritizuje malý počet hráčů. Celkem už má více než 50 tisíc recenzí a stále přibývají. Zda budou zbývající recenze pozitivní je otázkou, je však možné, že se tvůrcům za pomoci nových aktualizací podaří obrátit negativní trend.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama