Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 dostalo datum vydání

Overwatch 2 dostalo datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titul bude free-to-play a podrobněji se představí ve čtvrtek.

Reklama

Po PvP betě týmovky Overwatch 2 se také dočkáváme oznámení přesného data vydání předběžného přístupu, který bude obsahovat PvP část hry, nové i přepracované hrdiny, další mapy a samozřejmě herní režimy.

Hráči se tedy mohou těšit na 4. října, a to na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Klíčovou informací také je, že titul bude free-to-play na všech platformách, tudíž se k němu zcela bezplatně dostane každý zájemce.

Pokud vás pak akce zajímá podrobněji, můžete se pomalu připravit na 16. června, kdy v tento den v 19:00 odstartuje speciální streamovací event, který přinese další odhalení a informace.

A mezi nimi nalezneme i podrobnější představení nové postavy Junker Queen, jejíž vzhled lze prozkoumat v obrázcích níže.

Při vydání předběžného přístupu se také dočkáme balíčku zvaného Founder's Pack, který bude obsahovat exkluzivní ikonu a dva epické skiny pro Sombru a Doomfista, doplněné ještě o další překvapení.

K tomuto balíčku posléze dostanou přístup všichni majitelé hry Overwatch, kteří ji vlastnili či budou vlastnit před 23. červnem.

Na zkrácení dlouhé chvíle si každopádně můžete přečíst naše dojmy z uzavřené PvP bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama