Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 ukazuje detailněji hrdinku Kiriko

Overwatch 2 ukazuje detailněji hrdinku Kiriko

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Kiriko Kamori sází na kombinaci tradicí a inovace.

Reklama

Overwatch 2 se blíží, je tedy třeba pořádně propagovat celek, což tvůrci dělají. Dnes tu pro nás mají detailní náhled na Kiriko Kamori, která se stala první hrdinkou, jíž si v rámci battle passu otevřete po dosažení 55 úrovně, nebo jeho koupě. Tato postava pochází z rodiny ochránců věnující se ochraně města po celé generace. Sama léčí své společníky skrze léčivé papírky. Pro útok užívá kunai, což jsou ve své podstatě vrhací nože, jimiž dokáže způsobovat slušné škody. Aby se dostala rychle ke svým obětem, či společníkům potřebujícím pomoc, má ve škále svých schopností teleport na krátkou vzdálenost. Dalším prvkem, jímž pomáhá týmu je dočasné nahození nezranitelnosti.

Na první pohled je druhá dovednost hodně silná, má však být postižena velkou časovou prodlevou před dalším užitím, což může pomoci balanci. Její ultimátní schopností je Kitsune Rush, jenž všem spojencům v jejím okolí značně zrychlí rychlost útoků a také pohybu, takže při výpadech na bod získají neskutečnou výhodu. Na první pohled se jedná o hodně silnou hrdinku. Minimálně za sebe proto doufám, že zdolání prvních padesáti úrovní v Overwatch 2 nebude příliš náročné, protože by její vysoká efektivita mohla vzbudit značnou nevoli v těch, kteří k ní nebudou mít přístup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama