Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 ukazuje skrze krátký animovaný film dvě tváře Kiriko

Overwatch 2 ukazuje skrze krátký animovaný film dvě tváře Kiriko

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tahle šampionka dokáže své spojence pořádně nabudit.

Reklama

Overwatch 2 čelí řadě různě závažných problémů, mezi něž někteří hráči řadí také koncept otevírání postav. Aktuálně v něm na veterány čeká léčitelka Kiriko, k níž se dá dostat jak skrze hraní, tak peníze. Postava je to nebývale silná, díky čemuž patří v současnosti mezi opravdu oblíbené šampiony. Pokud vás dosud nikterak neoslovila, je možné, že po krátkém animovaném filmu od společnosti Blizzard si k ní přeci jen najdete cestu. Je to totiž filmeček, v němž nám herní gigant ukazuje, že život hrdinů není vždy úplně jednoduchý. Vypořádat se totiž musí jak s každodenním životem, tak momenty, jež si žádají použití jejich nadlidských schopností.

Ve videu máme možnost v akci vidět všechny schopnosti Kiriko. Vzduchem létají dýky, ranění spojenci se zotavují ze svých zranění a především se nechávají uvést do varu za pomoci její ultimátní schopnosti, což vede k velmi zábavnému finále. Blizzard v ohledu generování videí opravdu exceluje. Je opravdu škoda, že se se startem Overwatch 2 nevypořádal, stejně jako tato mladá hrdinka s bandou lumpů, jež terorizuje obyvatele její čtvrti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama