Overwatch 2 už nebude mít další betu
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 už nebude mít další betu

Overwatch 2 už nebude mít další betu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tvůrci do vydání budou titul testovat interně.

Reklama

Jestli sledujete dění okolo týmové akce Overwatch 2, pravděpodobně víte, že proběhly dva rozsáhlé beta testy, v jejichž rámci si fanoušci mohli osahat novinky, které nabídne PvP část hry, přičemž naše dojmy si lze přečíst na tomto odkazu.

Jednotlivé bety navíc vždy představily nového hrdinu či různé verze pro jednotlivé platformy, kdy stále zbývalo si vyzkoušet hrdinu třetího, který dorazí v rámci první sezóny, a variantu pro Nintendo Switch. Proto hráči doufali, že se uskuteční ještě třetí beta. Ta ale nakonec neproběhne.

To na svém Twitteru oznámil víceprezident Blizzardu, Jon Spector, kdy pronesl, že tvůrci hru stále budou testovat interně, přičemž si cení veškeré zpětné vazby, kterou během testů získali, s tím že se zaměří na to, aby vydali co nejlepší hru.

Tak snad to bude stát za to.

PvP část hry Overwatch 2 vyjde 4. října pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch, a to rovnou s první sezónou obsahu.

Těšit se lze na cross-play i cross-progression, zatímco PvE obsah dorazí v roce 2023

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama