Oživlé stavebnice LEGO Hidden Side
Novinka Oživlé stavebnice LEGO Hidden Side

Oživlé stavebnice LEGO Hidden Side

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Apple iOS Android Android

Nový rozměr slavných kostiček ve spojení s mobilními hrami.

Reklama

LEGO Hidden Side je nová řada známých stavebnic, které svět kostiček propojují se světem her. S těmito stavebnicemi máte vlastně 4 v 1. LEGO si postavíte, lze si s ním hrát jen tak, načež s pomocí mobilní aplikace prozkoumáváte zákoutí modelů a v jednoduchých minihrách na displeji mobilního telefonu či tabletu v rozšířené realitě lovíte zlé duchy, kteří se schovávají ve stavebnici. LEGO tím krásně vysvětluje, že tito duchové normálně nejsou vidět a tak na ně potřebujete Detektor duchů, jenž je součástí mobilní hry.

 

Oživlé stavebnice LEGO Hidden Side

 

Řada LEGO Hidden Side nyní obsahuje celkem 8 různě velkých stavebnic v cenách od pětistovky do tří a půl tisíc, přičemž ta nejmenší stavebnice J. B. a její laboratoř plná duchů má jen 174 kostiček, zatímco ta největší Strašidelná střední škola v Newbury má skoro 1500 kostek. Každou tuto stavebnici si v mobilu napřed oskenujete (takže potřebujete chytrý telefon s fotoaparátem a operačními systémy počínaje Apple iOS 11 či Google Android 7 Nougat) a aplikace pro ní má připravené vlastní hříčky a úkoly.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NywBUbIAT_w[/embed]

 

Řada Hidden Side se odvíjí od příběhu, kdy hlavní hrdina Jack Davids (13 let) se usilovně snaží zapadnout do nového, zdánlivě ospalého města Newbury. Brzy se však ukáže, že Hidden Side – děsivý, dávno zapomenutý svět plný duchů – usiluje o nadvládu nad městem. Po boku nové kamarádky Parker (které je rovněž 13 let) a chytré vědkyně J. B., která vymyslela aplikaci na odhalování a likvidaci duchů z Hidden Side, se Jack chystá se všemi těmi duchy bojovat. LEGO dokonce pravidelně vypuští malé filmy o příběhu LEGO Hidden Side v češtině:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sEVNr3_ckoI&list=PLRNbTEZ7dhL1bm6bENbzs5DfoFX5r7O3X[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama