Oznámen AR titul The Witcher: Monster Slayer
The Witcher: Monster Slayer Novinka Oznámen AR titul The Witcher: Monster Slayer

Oznámen AR titul The Witcher: Monster Slayer

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Apple iOS Android Android

Je libo Pokémon, ehm tedy The Witcher GO?

Reklama

Mobilní titul pracující s augmentovanou realitou a názvem Pokémon GO v roce 2016 přinesl poměrně silnou mánii, přičemž se o podobný úspěch studio Niantic pokusilo znovu s Harry Potter: Wizards Unite.

Nyní se své AR hry dočkává i populární svět Zaklínače, jelikož byl včera oznámen titul The Witcher: Monster Slayer od Spokko Games (člen rodiny studií CD Projekt), v němž se podíváme do doby, kdy Geralt z Rivie ještě neexistoval a zaklínačské řemeslo bylo ještě v plenkách.

Hratelnostně se bude jednat o velice podobný kousek, jako jsou obě hry od Nianticu, kdy se budete pohybovat po svém reálném okolí a stopovat (a studovat) nebezpečná monstra, které je samozřejmě potřeba sprovodit ze světa.

Pro úspěch v takovém boji bude třeba využívat času i počasí z reálného světa, přičemž se přirozeně nesmí zapomenout na vyrábění různých lektvarů, petard a olejů. A jelikož se jedná o RPG, tak se nezapomnělo ani na vylepšování postavy a vaší výbavy. Ve hře taktéž nalezneme příběhové questy.

The Witcher: Monster Slayer vyjde na zařízení se systémy iOS a Android již brzy. Přesné datum prozatím prozrazeno nebylo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama