Novinka Oznámen dinosauří survival Dinos Reborn

Oznámen dinosauří survival Dinos Reborn

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pokuste se přežít na cizí planetě, kde se potulují prehistoričtí ještěři.

Reklama

Vývojáři z HardCodeWay a vydavatelé z Vision Edge Entertainment společnými silami oznámili nový open-world survival viděný z první osoby - Dinos Reborn.

V něm se s poměrně klasickou amnézií probudíte na cizí planetě, kdy kolem sebe vidíte jen roztroušené kusy únikové kapsle. Netrvá však dlouho a brzy si všimnete něčeho dalšího - je to dinosaurus! Velice záhy vám dojde, že tato planeta zřejmě nebude příliš přátelská a místní pravěcí ještěři častokrát budou toužit po vašem mase.

Oznámen dinosauří survival Dinos Reborn

Proto bude vaším hlavním úkolem, abyste přežili dostatečně dlouho, aby se vám povedlo vzpomenout na to, kdo vůbec jste a co na této planetě děláte.

Dinosauři ovšem nebudou jedinou hrozbou. Mezi ty další se připojuje třeba hlad, žízeň, vyčerpání či otrava. Proto bude třeba, abyste se velice brzy zorientovali a začali shánět potřebné materiály, bez nichž to jednoduše nepůjde. Svá úskalí ale přinese i dynamické počasí.

Ze začátku budete vyrábět primitivní nástroje, avšak následným průzkumem se můžete dostat i k pokročilým technologiím a zbraním.

V přírodě se pak musíte různě maskovat či se zbavovat vašeho pachu, aby vás všudepřítomní predátoři jen tak nenašli. Jakmile se ale budete cítit dostatečně ozbrojeni, můžete vyrazit na lov, kdy je třeba vaši kořist nejdříve vystopovat.

Zatím to vypadá, že hra nenabídne multiplayer, kdy to tedy působí jako taková singleplayerová varianta ARKu.

V náhledu naleznete oznamovací ukázku.

Předběžné datum vydání hry je nachystáno na rok 2022, kdy dorazí na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Nicméně již nyní si ji můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Pro bližší kontakt s vývojáři lze využít oficiální Discord server, případně sledovat Facebook a Twitter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama