Oznámen šestý díl série Ace Attorney
Novinka Oznámen šestý díl série Ace Attorney

Oznámen šestý díl série Ace Attorney

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Hned bylo také potvrzeno vydání hry na západě.

Reklama

Poslední číslo časopisu Famitsu odhalilo přípravy šestého dílu série Phoenix Wright: Ace Attorney pro 3DS. Titul bude produkovat Eshiro Motohide a režie se ujme Takeshi Yamazaki.

Prostřednictvím ShackNews, a následně i na oficiálním Twitter účtu, potvrdila společnost Capcom vydání hry také na západě. "Ace Attorney 6 (pracovní název) vyjde také na západě. Již brzy vám budeme schopni podat o západním vydání více informací."

Příběhové pozadí nového dílu bude trochu odlišné než to, na co jsme byli doposud zvyklí. Ace Attorney 6 se totiž odehrává v tajemné cizí zemi, jejíž náboženství se točí kolem duší mrtvých. K odhalování stop v případech nám bude sloužit nový systém zvaný Water Mirror, který bude důkazy zobrazovat jako obrázky a texty ve vodě.

Důvodem pro nové zasazení děje je celá řada. Phoenix Wright se v průběhu předchozích her stal právníkem bez nepřátel a tak je těžké zaujmout dalšími případy z japonských soudních síní. Tvůrci se tedy rozhodli nejvíc vzrušující část hry úplně přepracovat a hlavním tématem bude tentokrát "revoluce v soudní síni", nebo také "jak Phoenix Wright změní soudní systém".

Hlavními postavami hry jsou Phoenix Wright, právník a ředitel agentury Wright Anything, a Bokuto Zuani. Bakuto je chlapec a učeň kněze, který si na živobytí vydělává jako průvodce turistů.

Pro případné zájemce bude Phoenix Wright: Ace Attorney 6 prezentována v hratelné ukázce na letošnímTokyo Game Show od 17. do 20. září a představen nám má být i nový herní systém pro rychlejší styl hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama