Oznámen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remaster
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Novinka Oznámen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remaster

Oznámen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remaster

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Legendární dva díly skateboardingové arkády se vrací v přepracované verzi.

Reklama

V rámci Summer Game festivalu pořádaného Geoffem Keighleym jako náhrada zrušeného veletrhu E3 jsme se dočkali příjemného představení chystaného remasteru prvních dvou dílů z populární arkádové série Tony Hawk's Pro Skater.

Dočkáme se tak zcela přepracovaných modelů postav, jednotlivých úrovní a zlepšených animací, aby oba tituly vyhovovaly moderním standardům. Těšit se taktéž můžete na kompletní seznam jezdců, legendárních písní i všech herních režimů. Chybět nebude ani lokální mód pro dva hráče či online multiplayer.

Svého kreativního ducha následně budete moci vypustit v editorech Create-A-Park a Create-A-Skater, kde si lze vytvořit svého vlastního "skejťáka" od píky, stejně jako svůj vlastní skate park.

Titul vyjde 4. září na PC (skrze Epic Games Store), PlayStation 4 a Xbox One. Pokud si hru předobjednáte, dostanete i přístup do exkluzivního Warehouse dema, které bude dostupné před vydáním plné verze.

Cena PC verze byla stanovena na 44,99 euro (1 232 Kč) za základní verzi a 54,99 eur (1 507 Kč) za Deluxe edici, která navíc obsahuje různé skiny a speciálního jezdce ve stylu společnosti Powell Peralta.

Hru pro PlayStation 4 a Xbox One si můžete zakoupit i ve fyzickém provedení na Xzone.cz za 1 199 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama