Oznámen třetí díl Transformers, válka pokračuje
Transformers: Dark of the Moon Novinka Oznámen třetí díl Transformers, válka pokračuje

Oznámen třetí díl Transformers, válka pokračuje

Jiří Markvart

Jiří Markvart

4

Již toto léto se můžeme těšit na nový titul Transformers: Dark of the Moon, o kterém jsme se nově dozvěděli několik zajímavých detailů + galerie a teaser.

Reklama

Vývojáři z High Moon v první řadě slibují, že herní koncept a ovládání budou velmi podobné těm z minulého dílu, což usnadní orientaci fanouškům série a díky své solidní přehlednosti ani neuškodí těm, kteří se s herními Transformers setkají poprvé. Hráči budou tentokrát pobíhat po lokalitách jako Detroit nebo Sibérie a dočkají se také nové transformace nazvané „Stealth Force“, což, jak je patrné i z překladu, představuje efektivní spojení plné síly a precizního maskování.

Ohlášen je samozřejmě i dnes již téměř nezbytný online multiplayer. Zde se ovšem prozatím musíme smířit s absencí bližších detailů, které nám budou (dle slov Activision) představeny v několika následujících měsících.

Herní Dark of the Moon bude doplňovat děj stejnojmenného filmu, čímž se stává zajímavým artiklem i pro ty fanoušky Transformers, kteří za jiných okolností hrám příliš neholdují.

Další detaily (převážně pak ohledně multiplayeru) vám přineseme v dohledné době. Sledujte tedy pravidelně naše novinky a zatím se třeba pokochejte již zveřejněnými screenshoty a krátkým teaserem.

Závěrem jen dodejme, že třetí díl Transformers je prozatím oznámen pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360, nicméně hovoří se také o verzi pro Nintendo Wii a 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama