Novinka Oznámena adventura Paradise Lost

Oznámena adventura Paradise Lost

Martin Pritula

Martin Pritula

1

Polská příběhová adventura vás vystaví otázkám, na které není snadné odpovědět.

Reklama

Vývojáři z polského studia PolyAmorous před několika dny oznámili svůj první titul, kterým je Paradise Lost. Jedná se o adventuru z pohledu první osoby, která má dle pracovních nabídek na oficiálních stránkách studia nabídnout AAA kvality. Hra by měla vyjít ve třetí čtvrtině letošního roku a míří na PC, PS4 a Xbox One. Oficiální popis hry si můžete přečíst níže.

 

Druhá světová válka nikdy neskončila.

Paradise Lost je výpravná dobrodružná hra, která se odehrává v post-apokalyptickém světě a v retrofuturistickém bunkru.

Po 20 letech války provedli nacisté jaderný útok, který navždy změnil tvář okupovaného Polska. Může se v popelu starého světa zrodit svět nový?

Poslední příběh na Zemi.

Převezměte roli dvanáctiletého dítěte, které při putování po jaderné pustině najde tajemný nacistický bunkr. Najde to, co tam hledá? Zvládne ztrátu, kterou utrpělo?

Záhada bunkru.

Prozkoumejte rozsáhlý podzemní svět, ve kterém se mísí neobvyklá pokročilá technologie se slovanským folklórem a mýty. Jste připraveni se dozvědět, jaký osud jeho obyvatele potkal?

Každý příběh je odlišný.

Objevte minulost, utvářejte přítomnost. Rozhodnutí, která učiníte během poznávání historie bunkru, ovlivní to, co spatříte na vaší cestě.

Tématy hry by měla být věda vs. náboženství, pořádek vs. chaos, dobro jednoho vs dobro mnoha. Vše vás povede k jediné otázce: co je to lidskost?

Hru si můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama