Oznámena akční řezačka Scarlet Nexus
Scarlet Nexus Novinka Oznámena akční řezačka Scarlet Nexus

Oznámena akční řezačka Scarlet Nexus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Brainpunková budoucnost na vás čeká.

Reklama

Včerejší stream Inside Xbox přinesl poměrně slušnou kanonádu ukázek na všemožné hry, mezi nimiž se možná i trochu ztratila připravované akce Scarlet Nexus od japonského vývojáře a vydavatele Bandai Namco, kdy tým stojící za touto hrou vedou bývalí autoři série Tales of, včetně dílu Tales of Vesperia.

V této jejich frenetické řezačce, která z prvních záběrů vypadá jako mix Astral Chain, Code Vein a Devil May Cry, se podíváte do vzdálené budoucnosti, kdy lidstvo v mozku objevilo nový psionický hormon, jenž lidem propůjčuje nadpřirozené síly, díky čemuž navždy změnil svět.

S příchodem této nové éry však z nebe začali sestupovat mutanti zvaní Others, kteří lační po lidském mozku a jsou imunní proti běžným konvenčním zbraním. Proto museli nastoupit speciální psionikové, kteří jsou poslední nadějí lidstva na přežití. Od té doby jsou tito výjimeční lidé vyhledáváni a trénováni v boji, jako poslední obranná linie.

A právě jednoho takového psionika budete ovládat i vy. Jeho jméno je Yuito Sumeragi a společně s ním budete prozkoumávat město New Himuka, kde budete odkrývat tajemství brainpunkové budoucnosti, která je zachycena mezi technologií a paranormálními schopnostmi.

Samotný bojový systém by pak v sobě měl kloubit frenetickou akci se strategickým plánováním, a to by mělo býti zaobalené do futuristické estetiky, která změní pohled hráčů na japonská RPG.

Scarlet Nexus vyjde na Xbox One a Xbox Series X. Přesné datum vydání zatím stanoveno nebylo, avšak titul bude podporovat službu Smart Delivery, což znamená, že pro hraní na obou konzolí vám stačí zakoupit pouze jedna kopie hry.

Nicméně ani majitelé ostatních platforem nemusí smutnit, jelikož Bandai Namco potvrdilo, že titul vyjde i na PlayStation 4, PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama