Zaklínač Novinka Oznámena další deskovka ze světa Zaklínače

Oznámena další deskovka ze světa Zaklínače

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy pkgsrc Desková hra

V květnu dorazí na Kickstarter.

Reklama

Zaklínač je dílo Andrzeje Sapkowskeho, které se stalo velice populární i u nás, přičemž jeho popularita byla velice umocněna i podařenými digitálními RPGčky od studia CD Projekt Red.

Díky této rostoucí popularitě pak začaly vycházet i další projekty s touto značkou, kdy jsme se dočkali třeba několika komiksů či dokonce i docela dobré deskovky Zaklínač: Dobrodružná hra (fyzická verze je bohužel vyprodána, ale můžete si zakoupit digitální variantu na Steamu).

Tato deskovka nicméně brzy dostane bratříčka, jelikož společnost Go on Board oznámila ve spolupráci se samotným CD Projektem Red kompetitivní titul The Witcher: Old World (viz. video v náhledu).

Oznámena další deskovka ze světa Zaklínače

Ten se bude odehrávat ještě před érou Geralta z Rivie a je mířen pro 2-5 hráčů, kdy každý z nich bude hrát za zaklínače z jedné z pěti zaklínačských škol.

Tito zaklínači budou putovat po rozsáhlé mapě, kde mohou plnit různé úkoly, provádět morální rozhodnutí, ale také bojovat s monstry.

K těmto bojům využijí balíček karet, který si hráči sestavují sami. Kolem tohoto balíčku se bude točit v podstatě celé hraní, jelikož ten vám určuje třeba i rychlost pohybu po mapě či životy.

Úkoly, bitvy či třeba kostkový poker vám potom umožní vydělávat peníze, které utratíte třeba za nové předměty, případně můžete za jejich pomoci trénovat své dovednosti.

Jestli vás hra zaujala, můžete si již nyní na Kickstarteru zakliknout, že chcete být upozorněni, až se kampaň spustí, což by mělo být letos v květnu. Jednotlivé ceny nebyly prozatím ohlášeny, ale můžeme očekávat základní i deluxe edici, jenž v sobě nejspíše bude skýtat ještě nějaká rozšíření.

Oznámena další deskovka ze světa Zaklínače

Předpokládané doručení je mířeno na duben roku 2022, ale všichni víme, jak to s těmito termíny chodí.

Tvůrce můžete sledovat na oficiálním Facebook stránce.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama