Outward Novinka Oznámena definitivní edice Outward

Oznámena definitivní edice Outward

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Dorazí na next-gen i PC.

Reklama

Outward patří mezi ta nenápadná open-world RPG, která osloví pravděpodobně jen užší cílovou skupinu, jenž si jej ale poměrně výrazně užije, kdy se ve skutečnosti jedná o takovou moderní variaci na kultovní Gothic.

Titul tu je pak ve své plné verzi s námi už tři roky, kdy postupně dostal konzolovou verzi pro PlayStation 4 a Xbox One, ale také dvě dodatečná rozšíření.

Nicméně nyní už přichází čas, aby se celek Nine Dots Studio přesunul plně na svůj další projekt, ale předtím se chce ujistit, že hru zanechají v tom nejlepším stavu.

Proto se chystá definitivní edice, která dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Ta přirozeně nabídne trochu "vyleštěnější" vizuální stránku i obě dodatečná DLC, avšak zároveň v ní bude obsaženo mnoho dodatečných úprav, které byly udělány na základě zpětné vazby od hráčů.

Dočkáme se tak vylepšeného procesu craftění či faktu, že v kooperaci bude mít každý hráč přístup k vlastní skrýši a nebudete se muset dělit s kamarádem. Kromě toho obsah dodatečných balíčků byl lépe zapuštěn do světa základní hry, čímž je spojen i fakt, že některé lokace prošly výraznou úpravou.

Aby se ovšem měli chuť navrátit i zkušení hráči, tak dorazí i zcela nový obsah, kdy třeba v každém dungeonu narazíte na nějakého nového unikátního nepřítele. No a třeba v případě smrti se navíc můžete dostat do několika nových zajímavých situací, které váš neúspěch ještě o něco okoření.

Datum vydání této edice oznámeno nebylo, ale měla by dorazit brzy.

Vyjde na Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation Store a Microsoft Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama