Oznámena Halo: Master Chief Collection s přístupem do Halo 5 multiplayer bety
Halo: The Master Chief Collection Novinka Oznámena Halo: Master Chief Collection s přístupem do Halo 5 multiplayer bety

Oznámena Halo: Master Chief Collection s přístupem do Halo 5 multiplayer bety

Filip Němec

Filip Němec

5

Fanoušci série Halo mohou být s letošní E3 konferencí nadmíru spokojeni.

Reklama

Při představení Halo 5: Guardians bylo fanouškům přislíbeno ještě další oznámení týkající se této série, bystré hlavy tak začaly doufat nad kolekcí vydaných Halo her a před pár okamžiky byl tento sen přetaven ve skutečnost.

Halo: Master Chief Collection bude obsahovat prozatím všechny vydané Halo hry, jmenovitě jde tedy o Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 a Halo 4 a to vše na jediném disku. To vše dostupné ještě letos, přesněji 11. listopadu. V den, kdy slaví desáté výročí Halo 2.

Už tato samotná zpráva musí být pro fanoušky velkou potěchou, v 343 Industries šli však ještě dále. Všechny hry poběží v rozlišení 1080p při 60fps. A jde o opravdovou kolekci, protože všechny hry budou mít ihned od začátku odemčené všechny obtížnosti a všechny kapitoly. Součástí je také kooperace pro dva hráče, která je přístupná ve všech čtyřech hrách. Hráči si budou také moci vytvořit svůj vlastní playlist misí napříč celou čtveřicí her.

Halo je kromě silného příběhu ale také skvělou multiplayerovou akcí a na hru více hráčů vývojáři mysleli také. Kolekce bude obsahovat naprosto všechny doposud vydané mapy, slovy čísel to je více než stovka map. Navíc bude možné přeskakovat přímo v rámci multiplayeru mezi jednotlivými díly. S tím souvisí fakt, že jednotlivé zbraně si zachovají své originální statistiky, v Halo 3 tak může být například Needler méně zničující oproti Halo 4. Všechny mapy navíc prošli fantastickým vizuálním upgradem, pro opravdové srdcaře je však možnost přepnout na kompletně originální vzhled.

Aby toho nebylo málo, Halo: Master Chief Collection umožní jejím majitelům připojit se do Halo 5 multiplayer bety. Dalším přídavkem však bude také seriál Halo: Nightfall od Ridley Scotta, který bude zároveň pojítkem k Halo 5, které dorazí příští rok v létě. Jestli nevíte, zda-li si Halo: Master Chief Collection pořídit, možná vás přesvědčí také nově přidané filmečky v Halo 2, které rovněž poodhalí, kam by mohlo směřovat Halo 5. Pro sběratele achievmentů pak tato kolekce nabídne celých 4 000 gamerscore.

Beta Halo 5 Guardians odstartuje 11. prosince s novými herními módy a poběží při 60 snímcích za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama