Oznámena minimalistická plošinovka OCO
Novinka Oznámena minimalistická plošinovka OCO

Oznámena minimalistická plošinovka OCO

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Oceněná logická hra dorazí na Steam v srpnu.

Reklama

Studio SPECTRUM48 oznámilo vydání několikanásobně oceněné minimalistické logické plošinovky OCO. Od 12. srpna bude na Steamu v prodeji ve verzích pro PC a Mac.

Minimalistická kruhová logická plošinovka OCO vyšla původně v roce 2019 na mobilních platformách a získala si kladný ohlas u kritiků. Také byla mezi finalisty na Google Play Indie Show Showcase 2019 a oceněna na Develop's Big Indie Pitch a Pocket Gamer's People's Choice Award 2020 a stala se Game of the Day na App Storech po celém světě.

OCO je určena hlavně pro fanoušky logických inteligentních her a intuitivních puzzle. Kruhový minimalistický svět doprovází responzivní procedurální soundtrack, měnící se podle toho, jak hru hrajete. Všech 180 úrovní je ručně vytvořeno a jsou navrženy tak, abyste je lehce pochopili. K jejich zvládnutí budete potřebovat trpělivost, být pozorný a přesný.

OCO také nabízí jednoduchý editor úrovní a na Discordu najdete debaty, kde hráči neustále přidávají nové úrovně. Kromě výše zmíněných 180 úrovní existuje více než 75 000 dalších generovaných samotnými hráči. Každý týden se navíc konají soutěže Olympus, kde soutěží nejlepší hráči z celého světa v kategoriích Speedrun a Endurance a bojují o titul God of Olympus.

Zdroj: PR-Decibel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama