Novinka Oznámena real-time strategie Terminator: Dark Fate - Defiance

Oznámena real-time strategie Terminator: Dark Fate - Defiance

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Válka proti strojům pokračuje.

Reklama

Včera se uskutečnila akce Home of Wargamers Live+ společnosti Slitherine Games, kde byly představovány různé novinky, které se týkají jejich chystaných her.

A společnost si pro své fanoušky připravila i jedno velké překvapení. Na akci totiž byla oznámena nová real-time strategie ze světa Terminátora.

Jedná se o titul Terminator: Dark Fate - Defiance, který mají na starosti vývojáři ze studia Cats Who Play (Syrian Warfare).

Jak název napovídá, tak se zde bude pracovat s materiálem, který představil film Terminátor: Temný osud, takže v singleplayerové kampani budeme v roli velitele Zakladatelů (Founders) bojovat proti Legionu (obdoba Skynetu).

Zajímavostí kampaně by následně mělo být, že vaše jednotky se budou přesouvat z mise do mise, takže bude třeba dobře nakládat se zdroji. Taktéž se pod vaši ruku dostane mnoho ikonických vozidel, jednotek i zbraní. Samotné souboje posléze mají nabídnout velké taktické vyžití, kde nebude chybět ani destrukce objektů založená na fyzice. Celkově na vás tak bude čekat 13 misí, jenž by měly zabrat kolem 25 hodin zábavy.

Kromě kampaně se ale taktéž půjde vyřádit v multiplayerových režimech či v módu Skirmish, kde se půjde ujmout celkově tří frakcí - Zakladatelů, jednotek Legionu a Odboje (Resistance).

Výše se můžete podívat na oznamovací ukázku, zatímco níže naleznete průlet nad bitevním polem.

Taktéž lze zhlédnout několik doprovodných oficiálních screenshotů.

Datum vydání je mířeno na rok 2022.

Hry se dočkáme na PC (Steam).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama