Oznámena samostatná expanze do SpellForce 3
SpellForce 3 Novinka Oznámena samostatná expanze do SpellForce 3

Oznámena samostatná expanze do SpellForce 3

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Piškuntálie jednoho trollího kmene.

Reklama

"Váš přežívající kmen trollů má jediný cíl - přežít! Naděje na něj je však téměř ztracena, jelikož pytláci vás loví pro vaše kly, přičemž vás sužují různé nemoci. Jednoho dne však potkáte elfského cizince Akroga, jenž vám nabídne cestu ke spáse. Jediné, co musíte udělat, je vzkříšení padlého boha."

Tímto textem vydavatel THQ Nordic uvádí svou nově oznámenou expanzi do svého poměrně podařeného mixu RPG a RTS z roku 2017 SpellForce 3, která nese podtitul Fallen God.

Ta vám umožní hraní za zcela novou nomádskou rasu trollů, kteří oplývají kompletně novými mechanikami, jenž vás budou nutit hrát odlišně, než tomu bylo v základní hře. Těšit se taktéž můžete na zhruba patnáctihodinovou singleplayerovou kampaň (ta nabídne i několik různých konců), která se uskuteční na kontinentě zvaném Urgath. Chybět nebude ani nový soundtrack či kompletní podpora Steam Workshopu.

Z hlediska hry více hráčů nám následně tvůrci představí systém hodnocených zápasů. Možnost hraní na komunitních mapách pak jistě taktéž potěší.

Vydání SpellForce 3: Fallen God se dočkáme někdy v tomto roce na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama