Steelrising Novinka Oznámena Steelrising od studia Spiders

Oznámena Steelrising od studia Spiders

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Velká francouzská revoluce s roboty?

Reklama

Francouzské studio Spiders v minulém roce vydalo poměrně úspěšné RPG Greedfall, které v očích mnoha hráčů zařadilo studio na pomyslnou špičku a mnozí jej dnes nazývají takovým Bioware v jeho nejlepších časech.

Nyní studio oznámilo svůj nadcházející titul, kterým je Steelrising. Hra má být narozdíl od předchozích počinů studia více akční a pochlubit se opět může i zajímavým zasazením. Steelrising bude z vycházet ze skutečné historie, kterou obohatí fantasy prvky. Hrát budete za Aegis, robotickou strážkyni Marie Antoinetty, která bude pátrat po svém stvořiteli s cílem ukončit masakry prováděné robotickou armádou Ludvíka XVI.

Kromě výraznějšího zaměření na akci se vývojáři chtějí zaměřit také na jednotlivé levely a jejich rozložení chtějí učinit vertikálněji. Promyšlenější design by pak měl odstranit kostrbaté přechody mezi průzkumem a samotným soubojem. Zajímavé je také to, že většina zbraní by měla být integrována přímo do těla hlavní hrdinky.

,,Chceme, aby svět, který jsme vytvořili byl co možná nejpromyšlenější a nejrozmanitější," uvedla spoluzakladatelka Spiders Jehanne Rosseau.

Datum vydání prozatím zveřejněno nebylo. Hra dorazí na nadcházející generaci konzolí a PC.

Hru si již můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama