Gravity Rush Novinka Oznámené JRPG Lost Hellden se chlubí zapojením veteránů Final Fantasy nebo Gravity Rush

Oznámené JRPG Lost Hellden se chlubí zapojením veteránů Final Fantasy nebo Gravity Rush

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch

Známá jména se postarají o hudbu a ilustrace.

Reklama

Lost Hellden. Tak se jmenuje nově oznámené JRPG od studia Artisan, původně francouzského týmu, který má aktuálně pobočku také v Kanadě, ale dlouhodobě se na japonské vývojáře nejen odkazuje, ale také s nimi intenzivně spolupracuje. Na novince se budou podílet hned dva veteráni japonských videoher. O hudbu a sound design se postará Hitoši Sakimoto, skladatel Final Fantasy XII nebo Valkyria Chronicles, ilustrace má na starosti Takeši Oga, který se podílel na art designu sérií Gravity Rush a Siren.

Chystaný titul nás zavede do světa Era, kde je každá bytost svázaná s jedním ze sedmi smrtelných hříchů. Hellden je místem, kam se dostanou duše, které se od hříchu oprostí. Co když se jim to ale nepodaří? Čeká je osud horší než smrt... Tak lákají na příběh jeho autoři.

Vedle „hlubokého 2D“ ručně malovaného vizuálu slibují vývojáři propracované postavy, jejich kastomizaci, bohatý příběh a strategický akční souboj. Lost Hellden je naplánovaný na rok 2025 a dorazí na PC, Nintendo Switch, Xbox Series i PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama