Oznámení Bully 2 od Rockstaru je možná na spadnutí
Bully 2 Novinka Oznámení Bully 2 od Rockstaru je možná na spadnutí

Oznámení Bully 2 od Rockstaru je možná na spadnutí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se údajně měla ukázat už na Game Awards.

Reklama

Dle známého insidera a novináře Toma Hendersona mělo v průběhu letošních The Game Awards dojít k odhalení Bully 2. Na poslední chvíli ale údajně došlo k odkladu.

Dodnes lehce opomíjená značka Bully od Rockstaru se svého prvního dílu dočkala v 2006. Původní hru následně o dva roky později doplnila vylepšená verze s podtitulem Scholarship Edition. Od té doby jsme se dočkali pouze několik nepotvrzených spekulací, které naznačovaly, že byl v minulosti chystaný druhý díl zrušen. Nyní se ale minimálně podle Toma Hendersona okolo série po dlouhé době něco děje.

Před samotným odhalením měli mít dokonce vybraní lidí možnost vidět hratelnou verzi hry. Sám Henderson však dodává, že informace považuje ze nejasné a nekonkrétní. Kromě plnohodnotného pokračování tak může být ve hře i remake nebo remaster prvního dílu. Pokud se však informace zakládají na pravdě, tak by oficiální oznámení nemělo být daleko.

Přáli byste si návrat série Bully, nebo byste byli raději, kdyby nám Rockstar naservíroval něco jiného?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama