Oznámení FIM Motocross World Championship
Novinka Oznámení FIM Motocross World Championship

Oznámení FIM Motocross World Championship

Roman Bičan

Roman Bičan

Motorky se na herních zařízeních objevují poměrně často. Zejména pak ty silniční, které se prohání na uhlazených závodních okruzích. Brzy však ozkoušíme i terénní.

Reklama

Herních titulů, které by nabízely projížďky s terénní motorkou po zablácených tratích, nikdy mnoho nebylo. V paměti mi utkvěl zejména stařičký Motocross Madness, který se stal průkopníkem ve svém žánru. V současné době ovšem vychází jen samá „béčka“. Zkušení autoři ze studia Milestone se v úzké spolupráci s Black Bean Games (na svědomí mají celou řadu závodních her s dvoukolovými mašinami) pustili do nadějného projektu, jehož výsledek by měl potěšit všechny fandy motocrossu.

„Jsme potěšeni, že jsme uzavřeli dohodu s Black Bean Games, jelikož je to významný krok při vytváření titulu určeného celosvětovému publiku. Zkušenosti a technologie Black Bean Games poskytnou fanouškům možnost stát se součástí FIM Motocross World Championship prostřednictvím hry,“ komentoval nadšeně spolupráci prezident Youthstream (pořadatelé MWCH) Giuseppe Luongo. Podle všeho si zajezdíme na spoustě odlišných tratí a v roli závodníka se budeme moci stát mistry světa.

Jelikož se k nám nedostaly žádné další materiály, které by toho prozradily daleko více, není zdaleka jisté, zda FIM Motocross World Championship dosáhne dostatečných kvalit. Nicméně, vzhledem k tomu, že na něm pracují zkušené tvůrčí hlavy, mohla by hra přijít vhod přinejmenším zarytým příznivcům žánru. Vydání je naplánováno na rok 2011 na konzole a rovněž PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama