Oznámení GT Academy 2015 v nové aktualizaci Gran Turisma 6
Gran Turismo 6 Novinka Oznámení GT Academy 2015 v nové aktualizaci Gran Turisma 6

Oznámení GT Academy 2015 v nové aktualizaci Gran Turisma 6

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

Aktualizace 1.18 pro Gran Turismo 6 přinesla oznámení soutěže GT Academy 2015, nový VW GTI a opravu nastavení převodovky.

Reklama

Po měsíci je tu další aktualizace pro Gran Turismo 6 s číselným označením 1.18 o velikosti 206MB. Novinek je ovšem tentokrát méně. Tou nejzásadnější je přidání položky „GT Academy 2015“ do sekce Speciální soutěže v hlavním menu, čímž došlo k oznámení této soutěže na 21. dubna.

Dále byla opravena chyba, která po provedení aktualizace 1.17 způsobovala, že se parametry nastavené v nabídce [Plně upravitelná převodovka] mohly vrátit na výchozí hodnoty. A tvůrci nezapomněli ani přidat další vůz z programu Vision Gran Turismo.

Volkswagen pro digitální svět vyvinul nový sportovní vůz v podobě dvoumístného vozu „GTI Supersport Vision Gran Turismo“. Designéři a konstruktéři stavěli z vizuálního i technického hlediska na legendárním základu GTI DNA. V průběhu dalšího vývoje byl design kultovních kompaktních sportovních vozů znovu přepracován a dále vylepšen přidáním motoru VR6 TSI o výkonu 503 HP. 7rychlostní dvojspojková převodovka přenáší výkon motoru na trať pomocí pohonu všech kol 4MOTION, zatímco točivý moment až 665 Nm vozu poskytuje mohutný tah.

„Supersport“ je stejně jako „Roadster“ vybaven 20palcovými GTI koly z hliníkových slitin. GTI kola složená z několika částí byla ještě vylepšena a v jejich středu se hrdě vyjímá pěticípá hvězda, jejíž hroty mají úpravu z ultralehkých karbonových vláken. Mezi koly se nad bočním prahem nacházejí dva klasické GTI pruhy – další hold Golfu GTI I. Totéž platí pro typickou černou fólii kolem rohů zadního okna, která u „Supersportu“ dostala krásný karbonový vzhled. Vůz byl dále vybaven prostorem pro helmu a závodní nádrží. „GTI Supersport Vision Gran Turismo“ může být konfigurován ve čtyřech barvách – „Reflex Silver“, „Gran Turismo Red“, „Lapiz Blue“ či „Oryx White“.

V minulé aktualizaci 1.17 jsme se dočkali unikátního vozu Alpine Vision Gran Turismo. Jeho tvůrci zveřejnili další video, ve kterém ukazují zdroje své inspirace pro jeho jedinečný vzhled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama