Oznámeno akční RPG Asterigos
Novinka Oznámeno akční RPG Asterigos

Oznámeno akční RPG Asterigos

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Vyjít má již v příštím roce.

Reklama

Společnost Acme Gamestudio vytvořila v roce 2019 skupina zapálených vývojářů, kteří měli tendence se naučit novým technologiím a vytvořit inovativní i zábavné herní zážitky.

Nyní studio oznámilo akční RPG Asterigos, které má někdy na jaře 2022 vyjít pro PlayStation 4 a PC a koncem roku 2022 pak také pro PlayStation 5. Oficiální stránky hry najdete zde.

Asterigos pohání Unreal Engine 4 a nabídne volný průzkum starověkého Říma a klasických městských komplexů, inspirovaných Řeckem. Styl boje má být plně přizpůsobitelný a čekat nás budou nejen silní nepřátelé, ale také pohlcující příběhy.

Hrdinou příběhu je statečná bojovnice Legie Northwind jménem Hilda, hledající ztraceného otce. Přitom vstoupí do bájného prokletého města Aphes a začne si uvědomovat jeho vzestup, ale i pád. Stane se tak svědkem historie a bude čelit obtížným rozhodnutím, která nakonec zformují osud celého království. Příběh bude navíc vyprávěn z různých pohledů a osud světa bude definován až Hildinými rozhodnutími.

Na výběr budeme mít celkem šest druhů zbraní. Neutrální a vybalancovanou kombinaci meče a štítu, se kterou můžete blokovat většinu útoků zepředu. Agilní a flexibilní dvojici dýk, vhodných pro rychlé útoky a ústup z boje. Oštěp bude těžké ovládnout, protože k odražení nepřítele vyžaduje vycvičené reflexy, ale odmění vás silnými protiútoky.

Těžké a účinné kladivo, které dokáže narušit rovnováhu nepřítele. S holí můžete útočit na útočit na velké vzdálenosti a dokážete s ní porazit nepřítele, ještě než se k vám přiblíží. Poslední jsou náramky s pasivními magickými účinky.

Ukázky zbraní

Meč a štít

Dýky

Kopí

Kladivo

Hůl

Náramky

Zdroj: Acme Gamestudio

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama