Oznámeno akční RPG Gripper
Novinka Oznámeno akční RPG Gripper

Oznámeno akční RPG Gripper

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Brzy se můžeme těšit na demo.

Reklama

V příštím roce má vyjít na konzolích PlayStation 4, Xbox One a Switch a také na PC (pouze přes Steam) akční RPG Gripper. Vývojáři ze studia OctoBox Interactive plánují vydání sice až na rok 2011, ale 6. srpna bude na Steamu uvolněno demo Gripper: Prolog.

Gripper je sice akční RPG, ale pohybovat se budete pouze na kolech a vašim úkolem bude osvobodit své příbuzné, uvězněné v srdcích bossů. Ponoříte se do světa strojů a prožijete si příběh lásky, odpuštění a taky samozřejmě zrady.

Příběh začíná poklidným životem hlavního hrdiny se svou hluchou sestrou na farmě, kterou ale někdo vypálí a vaše sestra zmizí. Zbude vám pouze auto s hákem a chuť zabíjet. Vydáte se tedy po hlase, za zpěvem své sestry a nepřátele v podobě androidů budete trhat na kusy svým hákem a dobíjet je jejich vlastními zbraněmi.

Postupně na vás bude čekat 11 bossů, od kterých získáte nové schopnosti. S každým finálním nepřítelem se pojí také 11 bizarních prostředí, které dohromady vytváří obrovský svět.

Budete řešit hádanky a dešifrovat kódy z Garbage Collectoru a díky tomu zrekonstruujete zapomenutou historii. Zároveň můžete shromáždit všechny skryté sochy, odhalit kostry a objevit tragédii v pozadí každé postavy.

Gripper je podle tvůrců jejich osobní příběh ztráty, který proměnili ve hru, aby jim pomohla se ní vypořádat. Zároveň doufají, že může pomoci i ostatním.

Níže se podívejte na trailer s upoutávkou na hru nebo navštivte oficiální internetové stránky.

Zdroj: gripper-game.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama