Oznámeno ambiciózní MMO ze světa Lord of the Rings
Novinka Oznámeno ambiciózní MMO ze světa Lord of the Rings

Oznámeno ambiciózní MMO ze světa Lord of the Rings

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra vyjde na PC i konzole, stojí za ní Amazon a Embracer.

Reklama

Společnosti Amazon Games a Embracer Group prostřednictvím společné tiskové zprávy oznámily vývoj nové hry ze světa The Lord of the Rings (Pán prstenů) od J.R.R. Tolkiena. Připravovaný titul bude velkým dobrodružným MMO s otevřeným persistentním světem zasazeným do Středozemě. Z pohledu vyprávění se máme dočkat oblíbených příběhů z literární trilogie Hobit a Pán prstenů.

Hra se aktuálně nachází v rané fázi vývoje, takže si na její vydání ještě delší čas počkáme. Dozvěděli jsme se ale, že titul vzniká ve studiu Amazon Games Orange County, které naposledy přineslo MMO New World. Můžeme proto předpokládat, že minimálně v některých oblastech bude hra vycházet právě z tohoto populárního MMO.

„Jsme odhodlaní přinášet hráčům vysoce kvalitní hry, ať už prostřednictvím vlastních originálních IP nebo dlouhodobě oblíbených značek, jako je Pán prstenů,“ řekl k oznámení hry Christoph Hartmann, viceprezident Amazon Games.

Nově oznámená hra ze světa Lord of the Rings je v pořadí již druhou potvrzenou kooperací mezi Amazonem a vydavatelstvím Embracer Group. Obě společnosti na konci loňského oznámily, že budou spolupracovat rovněž na uvedení nové hry ze série Tomb Raider.

Oznámeno ambiciózní MMO ze světa Lord of the Rings
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama