Oznámeno časoprostorové fantasy MMORPG - Chrono Odyssey
Novinka Oznámeno časoprostorové fantasy MMORPG - Chrono Odyssey

Oznámeno časoprostorové fantasy MMORPG - Chrono Odyssey

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Poběží na Unreal Engine 4 a vyjít by mělo v roce 2022.

Reklama

V Asii se občas objeví některé zajímavé videohry, které čas od času dobyjí svět. Nedávno se to stalo u Genshin Impact, jenž se stalo velice oblíbené i u nás.

A velice zajímavě vypadá i nový titul od společnosti NPIXEL, což jsou autoři Gran Sagy.

Jejich nově oznámené dílo se jmenuje Chrono Odyssey, přičemž se bude jednat o epické fantasy MMORPG.

To by mělo nabídnout bitvy velkého měřítka, průzkum rozlehlé mapy, velkolepý příběh, který prochází časem i prostorem, realistický vizuál za pomoci Unreal Engine 4 a zaměření na rozšiřování světa napříč médii, což znamená, že se dočkáme doprovodných románů, komiksů a dalšího. Ve hře by se navíc měla objevit hudba od Crise Velasca, jenž pracoval třeba na sérii God of War či Resident Evilu 7.

Oficiální popis hry zní takto:

"Chrono Odyssey, dříve známé jako Project S, je epické fantasy masivně multiplayerové online RPG o čase a prostoru. Tento projekt nabízí příběh členů speciální organizace nazvané Idraiginn, která vede válku proti 12 bohům.

Ve Chrono Odyssey si hráči mohou užít obrovský svět s pohlcujícími příběhy, světem a realistickou grafikou. Hráči si taktéž mohou užít jedinečný systém povolání (jobs), lokace přesahující čas a prostor, náhodně generované dungeony, rozsáhlý Realm versus Realm obsah, různé strategie a vynikající soubojový systém. Na skládání soundtracku se podílel také Cris Velasco, světoznámý skladatel hudby pro God of War, StarCraft a Overwatch.

Chrono Odyssey je veden generálním ředitelem NPIXEL - Spikem Bong-gun Baeem, který je znám pro DK Online a Seven Knights. Vývoj projektu začal v roce 2019 a v současné době je připravován na testování v roce 2021. Jeho spuštění se plánuje na různých platformách, jako je PC, mobilní zařízení a konzole, kdy na ně taktéž bude optimalizována grafika a uživatelské prostředí.

NPIXEL zvýšilo své očekávání ohledně herního potenciálu prvním projektem Gran Saga a tímto druhým projektem loni v listopadu přilákalo investice ve výši 27 milionů amerických dolarů (588 milionů korun českých) od společností Aspex, SEAHAN Venture Capital a Altos Ventures."

Titul by měl vyjít v roce 2022 na PC, konzole a mobilní zařízení se systémy iOS a Android. Jak ale zaznělo v popisu, tak testování proběhne již v roce 2021.

Hru lze sledovat na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama