Conan Exiles Novinka Oznámeno Conan Exiles - Age of Sorcery

Oznámeno Conan Exiles - Age of Sorcery

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Má se jednat o doposud největší aktualizaci.

Reklama

Funcom včera oficiálně oznámil velkou novinku pro jejich survival Conan Exiles, a to v podobě aktualizace zvané Age of Sorcery.

Ta hru povýší na verzi 3.0, kdy do ní zároveň přinese velkou porci změn, přičemž se má jednat o ten největší update, jaký do hry zatím vyšel.

Do titulu s ním totiž přijde kouzlení, kdy si samotní hráči budou moci rozhodnout, zda se chtějí vzdát kusu své životní síly, aby díky tomu mohli sesílat různá kouzla. Nicméně díky příchodu kouzlení budeme moci získat i nové společníky, jako jsou démoni a nemrtví.

Společně s touto novinkou však ještě dojde na výrazné přepracovaní systému atributů, které přinese nové schopnosti, aby hráči měli při dosažení různých milníků smysluplnější pocit z postupu.

A na velké změny také dojde v rámci samotného stavění, které dostane své speciální uživatelské rozhraní, což by mělo tuto činnost ulehčit jak na klávesnici s myší, tak na ovladači. Nicméně pokud stavění je vaší zdejší nejoblíbenější kratochvílí, jistě uvítáte chystaný kreativní režim.

Výraznou novinkou nicméně bude také přidání jednotlivých sezón, ve hře nazvaných jako Věky (Ages). Každá z nich nabídne své vlastní téma i odměny, kdy přinese i exkluzivní Battle Pass, v jehož rámci budete postupovat plněním speciálních výzev.

Všechny tyto zmíněné věci budou do hry přineseny zdarma (s výjimkou prémiového Battle Passu), avšak jestli chcete nějakou tu korunu utratit, budete moci navštívit Bazaar, což je in-game obchod, jež vám ulehčí přístup k prohlížení a kupování dodatečného prémiového obsahu.

Aktualizace vyjde ve třetím kvartálu tohoto roku, a to na Steamu, Epic Games Store, Microsoft Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama