Destroy All Humans! Novinka Oznámeno datum vydání Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Oznámeno datum vydání Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň vyšel multiplayerový standalone spin-off.

Reklama

Předělávka Destroy All Humans! 2 s dovětkem Reprobed byla představena už v září minulého roku, kdy po vzoru remaku jedničky (naše recenze zde), nabídne velkou řadu dodatečných moderních vylepšení, split-screen kooperaci pro dva hráče a samozřejmě i kompletně předělaný vizuální kabátec.

Nicméně až nyní, skrze novou a zábavnou ukázku (v náhledu), jsme zjistili, kdy se na tento vylepšený druhý díl můžeme přesně těšit, kdy zvoleno bylo 30. srpna.

V tento den se dočkají hráči na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S, přičemž cena hry byla nastavena na 39,99 eur, potažmo na 1 049 Kč na konzolích.

Dostupná však je i dražší edice, nabízející přístup k balíčku skinů a pozdějšímu DLC s výzvami, které vyjde v posledním kvartálu tohoto roku.

Nicméně ať už si předobjednáte jakoukoli edici, tak automaticky dostanete přístup k nově vydanému multiplayerovému standalone spin-offu Destroy All Humans! - Clone Carnage, který nabízí zábavu až pro čtyři hráče, a to v rámci 4 herních režimů a šesti mapách.

Tento spin-off je již nyní dostupný na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Jestli o něj máte zájem, avšak se vám předobjednávat zmíněnou dvojku nechce, můžete si ho zakoupit samostatně za 12,99 eur, tedy zhruba 349 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama