Oznámeno datum vydání Lone Echo 2
Lone Echo 2 Novinka Oznámeno datum vydání Lone Echo 2

Oznámeno datum vydání Lone Echo 2

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

První díl je k dispozici za výrazně sníženou cenu.

Reklama

Po opravdu dlouhé době jsme se konečně dočkali oznámení data vydání pro pokračování vynikající VR hry Lone Echo od studia Ready at Dawn, které zřejmě bude většina z vás znát zejména kvůli PlayStation 4 launch exkluzivitě The Order: 1886.

Z tiskové zprávy:

S potěšením oznamujeme, že hra Lone Echo II od studia Ready At Dawn Studios bude uvedena na trh 24. srpna letošního roku za 39,99 USD exkluzivně pro platformu Oculus Rift (bude však plně hratelná na platformě Quest prostřednictvím Oculus Link nebo Air Link s počítačem podporujícím VR). Každý, kdo si Lone Echo II zakoupí, obdrží zdarma šasi pro svou postavu v multiplayerové free-to-play hře Echo VR, které odpovídá Jackovu novému šasi z Lone Echo II.

V Lone Echo II si hráči opět zahrají za Jacka v dalším poutavém dobrodružství po boku Liv. Pokračování přináší všechny inovativní prvky, díky nimž se původní hra stala tak populární, včetně pohybu ve stavu bez tíže, krásného vizuálu a emotivního příběhu. Kromě toho budete mít k dispozici nový sortiment nástrojů, který vám pomůže s novými výzvami a vesmírnými objevy.

Pakliže vás Lone Echo 2 láká, ale doposud jste nehráli původní díl, tak to můžete snadno napravit, neboť jej nyní můžete pořídit se 75 % slevou za 9,99 USD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama