Streets of Rage 4 Novinka Oznámeno datum vydání nového DLC do Streets of Rage 4

Oznámeno datum vydání nového DLC do Streets of Rage 4

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Představen byl i survival režim.

Reklama

Streets of Rage 4 je příjemným retro návratem do dob, kdy hrám kralovaly různé beat´em up akce, což jistě potěšilo nejednoho pamětníka (naši recenzi můžete číst zde).

V dubnu bylo oznámeno, že se titul dočká placeného DLC Mr. X Nightmare, které do hry přinese tři hratelné postavy (Estel Aguirre, Max Thunder a Shiva), nové chvaty a zbraně, a také další skladby od Tee Lopese.

Jeho součástí navíc bude speciální survival režim, na který se zaměřuje nová ukázka (v náhledu). V něm budete procházet skrze jednotlivé úrovně, kdy po dokončení každé z nich si můžete vybrat jeden ze dvou náhodně vygenerovaných perků, čímž svou postavu budete postupně vylepšovat. A právě hraním tohoto režimu si permanentně odemknete zmiňované nové chvaty a zbraně, které lze využít ve všech režimech hry.

Společně s představením tohoto módu pak došlo i k oznámení data vydání přídavku, které bylo nastaveno na 15. července, kdy se dočká PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Zakoupit si ho půjde za 7,99 amerických dolarů (180 Kč).

Společně s tím dorazí ještě bezplatný update, jenž přinese novou obtížnost Mania +, tréninkový režim s tutoriálem, dodatečnou paletu barev pro postavy a další úpravy založené na zpětné vazbě od komunity.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama