For The King Novinka Oznámeno For The King II

Oznámeno For The King II

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Čeká nás pokračování oblíbeného roguelike mixu.

Reklama

Autorské studio IronOak Games rozhodně udělalo radost všem fanouškům roguelike záležitosti For The King, jelikož aktuálně oznámilo, že připravuje oficiální druhý díl, který bude přímočaře nazván - For The King II.

Ten bude samozřejmě stavět na úspěchu svého předchůdce, jenž kombinoval strategické prvky s JRPG souboji a roguelike elementy, které bude ještě více rozvíjet, což znamená, že se opět podíváme do světa Fahrul, který však bude obohacen o nové lokace, vylepšený vizuál i zcela nový soundtrack.

Pokusíme se tak překazit krutovládu tyranské královny na procedurálně generovaných mapách, kde nás čekají rozličné úkoly, potyčky s nepřáteli i sběr nového vybavení. To posléze půjde dělat v sólu, ale také online či lokální kooperaci až pro 4 hráče. Každý z hráčů posléze může hrát za zcela odlišnou postavu spadající do odlišných herních tříd, nabízejících unikátní statistiky i schopnosti.

Z platforem bylo prozatím oficiálně potvrzeno akorát PC.

Oficiální produktovou stránku na Steamu lze navštívit na tomto odkazu, kde si také můžete titul přidat do svého seznamu přání.

Vydání je mířeno na rok 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama