Oznámeny PS Plus hry na leden
Novinka Oznámeny PS Plus hry na leden

Oznámeny PS Plus hry na leden

Martin Pritula

Martin Pritula

18
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Nadcházející rok započne, alespoň pro PS Plus předplatitele, velice slušně.

Reklama

Před malou chvílí uveřejnil oficiální Twitterový profil PlayStationu lednové tituly, které si budou moct do své knihovny přidat všichni, kteří si předplácejí službu PlayStation Plus a nutno říci, že nadcházející rok začíná s velice silnou nadílkou.

Oznámeny PS Plus hry na leden

Níže uvedené tituly budou k dispozici pro vyzvednutí od 5. ledna 2021 do 1. února téhož roku.

Maneater (PS5)

Hra pro jednoho hráče s RPG prvky v níž ovládáte žraloka? Právě tak by se dal Maneater ve stručnosti shrnout. S cílem dostat se na vrchol potravinového řetězce budete muset prozkoumávat rozsáhlý a rozmanitý svět, narážet na spoustu nepřátel a hledat potřebné zdroje.

Shadow of the Tomb Raider

Zatím poslední a zároveň největší dobrodružství série Tomb Raider v čele s ikonickou Larou Croft si už budou moci bez dalších poplatků zahrát už i majitelé PlayStationu 4. Po tropickém ostrovu a sibiřské krajině se tato postava rozhodla završit novodobou trilogii v jihoamerické džungli - a není to završení ledajaké, vypořádat se totiž budete muset rovnou s mayskou apokalypsou, kterou zároveň sami způsobíte.

Greedfall

Pakliže byste si přáli alespoň částečně se navrátit k původní produkci od Bioware a ještě jste nevyzkoušeli Greedfall, nyní máte jedinečnou možnost. Nejedná se sice o vysoko rozpočtový titul, díky příběhu, dialogovému systému a zajímavému světu však Greedfall jednoznačně stojí za zahrání. Toto se studiu Spiders nad očekávání povedlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama