Oznámeny únorové PlayStation Plus tituly
Novinka Oznámeny únorové PlayStation Plus tituly

Oznámeny únorové PlayStation Plus tituly

Martin Pritula

Martin Pritula

23
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

I tentokrát se rozhodně máme na co těšit.

Reklama

Tak jako každý měsíc došlo i dnes k odhalení nových titulů, které si budou moci majitelé předplatného PlayStation Plus zcela zdarma přidat do své knihovny a nutno říci, že po měsíci současném (Greedfall, Maneater a Shadow of the Tomb Raider), se i tentokrát máme na co těšit.

Destruction AllStars (PS5)

Pouze na nové konzoli od PlayStationu si budeme moci vyzvednou zajímavě vypadající multiplayer Destructions Allstars, v němž usedneme za volant jednoho ze šestnácti vozidel a skrze čtyři herní režimy bude naším úkolem rozsévat po dané aréně co možná největší zkázu. Každé ze šestnácti zmíněných vozidel pak patří jedné unikátní postavě, která má své vlastní ability. Tak jako například remake Demon's Souls nabídne i Destruction AllStars do hry integrované návody, které vám, budete-li chtít, pomohou s poznáním herních mechanik.

Ostatně, před malou chvílí vyšel v rámci nové prezentace State of Play nový trailer, který vám hru blíže představí, posuďte sami:

Control: Ultimate Edition (PS5 and PS4)

Další hrou, kterou si již užijí i majitelé staršího PlayStationu 4 je Control v ultimátní edici, která obsahuje veškerá rozšíření. Tato uznávaná akční adventura od renomovaného studia Remedy navíc již 2. února obdrží next-gen update pro PlayStation 5, takže majitelé konzole nové si budou moci vybrat z dvou režimů - ,,performace", který nabídne 60 FPS za cenu sníženého rozlišení a detailů a ,,graphics", který vyždímá možnosti nové konzole na maximum.

Concrete Genie (PS4)

Posledním rozdávaným titulem je velmi povedená akční adventura Concrete Genie, která nabízí úchvatný, ale přitom poměrně jednoduchý příběh, podmanivou hratelnost a zdařilé vizuální zpracování. Celá hra vám potom zabere přibližně sedm hodin a je vhodná i pro mladší hráče. Kromě toho podporuje i VR režim, který vás do zdejšího světa ještě více vtáhne.

 

Destruction AllStars bude na PlayStation Plus k dispozici do pondělí 5. dubna. Control: Ultimate Edition a Concrete Genie budou k dispozici do pondělí 1. března.

Všechny tři tituly si budete moci vyzvednout od 2. února.

Oznámeny únorové PlayStation Plus tituly
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama