Oznámí Take-Two příští měsíc žhavé novinky?
Novinka Oznámí Take-Two příští měsíc žhavé novinky?

Oznámí Take-Two příští měsíc žhavé novinky?

Petr Smejkal

Petr Smejkal

13

Dočkáme se nového dílu Red Dead, Agenta nebo něčeho sportovního?

Reklama

S aktuálními výsledky společnosti Take-Two Interactive je generální ředitel Strauss Zelnick více než spokojen. Nová čísla poukazují na stále výborné prodeje Grand Theft Auto V. Výsledky prozradily, že se této hry do dnešního dne vyexpedovalo více jak 65 miliónu kopií! Poslední díl GTA se tedy stále dobře prodává a mezi hráči je o něj velký zájem, o čemž ostatně svědčí nedávná aktualita o výdělečném multiplayeru. Tuto skutečnost také potvrzují statistiky zahraničních prodejů, v jejichž žebříčku je GTA V mnohdy v TOP desítce nejprodávanějších her.

Finanční zpráva dále obsahuje informaci, že vývojáři z Rockstar Games pracují na zajímavých budoucích projektech, které budou brzy odhaleny. Mezi fanoušky se tak začíná šuškat, o co vlastně půjde. Možností je hned několik, přičemž mezi nejpravděpodobnější bezesporu patří možné pokračování úspěšné westernové akce Red Dead Redemption, které se na konzole PS3 a X360 prodalo více jak 14 miliónu kopií. Může jít samozřejmě také o něco úplně jiného (další Max Payne, znovuzrození Agenta), těžko říci. Více snad prozradí červnová E3 výstava v Los Angeles.

Než se začnete radovat, tak generální ředitel Strauss Zelnick později dodal, že žádná nová hra od Rockstaru nevyjde do dubna 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama