Ruined King: A League of Legends Story Novinka Oznamovací trailer na Ruined King: A League of Legends Story

Oznamovací trailer na Ruined King: A League of Legends Story

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Příběhová hra od tvůrců League of Legends se opět připomíná.

Reklama

Po více než čtrnácti letech vstupují Riot Games, tvůrci her League of Legends, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics a Valorant také do světa singleplayerových her. Tou první bude již loni oznámené tahové RPG, které se nyní připomíná novým filmovým trailerem a zároveň i přibližným datem vydání.

Riot Games vidí ve vydání singleplayerové hry příležitost nalákat do jejich univerza kromě jejich hrám oddaných hráčů i naprosté nováčky. Hra samotná bude zasazena do dvou regionů Runeterry. Tím prvním je Bilgewater, přístavní město, jenž je domovem lovců mořských monster, gangů a pašeráků z celého známého světa. Tím druhým jsou pak Stínové ostrovy (Shadow Isles), tedy země, jež byla prokleta a jejíž okolí je obklopeno temnou mlhou, která, aby toho nebylo málo, pohltí všechny, se kterými přijde do styku.

Zajímavostí je ale studio, kterému byla hra přidělena. Vývoj totiž neprobíhá v Riot Games, jak by si mnozí mohli myslet, nýbrž ve studiu Airship Syndicate, které se postaralo například o loni vydané Darksiders Genesis, ale na kontě má i titul Battle Chasers: Nightwar.

Hra vyjde začátkem příštího roku příštího roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a dokonce i na Nintendo Switch.

Níže se můžete podívat na loni zveřejněný teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama