Paradox je spokojen s vývojem Bloodlines 2
Novinka Paradox je spokojen s vývojem Bloodlines 2

Paradox je spokojen s vývojem Bloodlines 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K oznámení nového data vydání je ale stále daleko.

Reklama

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 je v podstatě prokletý projekt. Hra byla představena už v roce 2019, kdy bylo řečeno, že se o vývoj postará studio Hardsuit Labs a vydavatelem bude Paradox Interactive.

Nicméně čas ubíhal a kolem hry začaly obíhat nemilé zprávy, které započaly přerušením spolupráce s Chrisem Avellonem a pokračovaly odkladem, který byl následován odchodem klíčových členů týmu, což vyeskalovalo tím, že hru již nevytváří studio Hardsuit Labs, ale nějaké úplně jiné (navíc hra byla na sklonku jejího zrušení).

Avšak to vypadá, že tyto problémy se už úspěšně přehnaly, jelikož během streamu, který se vyjadřoval k výsledkům za třetí kvartál tohoto roku, finanční ředitel společnosti Paradox Interactive, Alexander Bricca, pronesl, že je spokojen s vývojem hry u nového týmu, avšak bude ještě nějakou chvíli trvat, než dostaneme informace ohledně nového data vydání:

"Nový vývojářský celek si vede dobře a s pokračováním projektu jsme aktuálně spokojeni, ale ještě docela dlouho bude trvat, než se začneme bavit o datech vydání.

Dáváme přednost tomu, abychom studiu vytvořili prostředí, v němž se mohou plně soustředit na vývoj hry a nemusí oslovovat fanoušky, kteří se na ně obracejí, pročež jsme zatím jméno studia nezveřejnili a ještě to nějakou dobu neuděláme."

Ačkoliv si tedy na hru budeme muset nějakou chvíli ještě počkat, tak minimálně tato slova dodávají alespoň malý kus naděje a lehce uklidňují srdce fanoušků, kteří toto pokračování vyhlíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama