Paradox odhalil 10 expanzí pro Cities: Skylines
Cities: Skylines Novinka Paradox odhalil 10 expanzí pro Cities: Skylines

Paradox odhalil 10 expanzí pro Cities: Skylines

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Podívat se skrze ně budeme moci na města celého světa.

Reklama

Cities: Skylines patří mezi nejúspěšnější budovatelské strategie posledních let. Paradox Interactive s ním vyplnil díru na trhu, díky čemuž se jedná o dílo, které se stále těší velké pozornosti. Nemalou roli na jeho sukcesu dozajista má komunita spolu se samotnými tvůrci, kteří do hry stabilně dodávají obsah formou placených DLC a bezplatných modifikací. Aktuálně se chystá opravdu velký balíček, ne-li rovnou balík.

Paradox odhalil 10 expanzí pro Cities: Skylines

Do hry totiž zamíří 10 obsahových balíčků, jež jakožto celek nesou název World Tour. A kamže se skrze ně podíváme? Těšit se můžeme na metropoli inspirovanou Jižní Koreou, Dubají, Afrikou a řadou dalších míst. Vybírat si bude opravdu z čeho. Těšit se vedle nových lokací, rádiových stanic a mechanik, jež přinesou, lze také navíc na bezplatná rozšíření. První polovina balíku doputuje do hry už 15. listopadu. Více se o něm můžete dozvědět na oficiálních stránkách tvůrců, kde máte všechna DLC pěkně pohromadě.

Pokud si náhodou chcete Cities: Skylines vyzkoušet, od dnešního dne až do 14. listopadu bude dostupné k otestování zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama