Baldur's Gate 3 Novinka Patch 8 přidal do Baldur's Gate 3 nové povolání a rasu

Patch 8 přidal do Baldur's Gate 3 nové povolání a rasu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

7
Platformy Windows PC

Malí zpěváci přichází na scénu.

Reklama

Další Panel From Hell měl svou premiéru a opět se jednalo o informační smršť, v níž nám Swen Vincke z nejnovějšího patche pro Baldur's Gate 3 ukázal snad vše. Jednou z hlavních novinek se však stalo představení nové herní třídy. Do jednoho z nejvýraznějších RPG posledních let míří bard. Tohle povolání je něčím, co ve správné partě nemůže chybět, protože jeho housličkami vygenerovaná posílení dokáží opravdové divy. Celkem si půjde vytvořit umělce pocházejícího z jedné ze tří kolejí, které určí některé jeho pasivní i aktivní bonusy.

Housličky, bubínky a další všemožné nástroje však nemají být hračkami pouze pro bardy. Zahrát si na ně bude moci opravdu každý, díky čemuž se i barbar bude moci potulovat po světě a hrát si na hudebníka. Zásadní novinkou patche 8 je vedle přidání bardů také příchod gnómů. Tihle chytrolíni jsou v Baldur's Gate 3 dostupní v lesní, nebo kamenné variaci. Zatímco zástupci jedné frakce disponují dodatečným bodíkem do obratnosti, jejich kolegové mají bod navíc v koncentraci. Inovací je však mnohem více. Vylepšen byl třeba soubojový systém a mnoho zásadních prvků.

Pokud vás zajímá podoba celého patche, podívat na zoubek se mu můžete třeba na Steamu, nebo skrze nejnovější Panel From Hell, který najdete přiložen níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama