Path of Titans Novinka Path of Titans odstartuje svou cestu na konzolích už tento měsíc

Path of Titans odstartuje svou cestu na konzolích už tento měsíc

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Zažijte momenty ze seriálu Putování s dinosaury na vlastní kůži.

Reklama

Máte rádi dinosaury, hrajete na konzoli a žánr MMO vám není zcela cizí? Tak to tu pro vás dnes máme výbornou novinku v podobě oznámení data vydání konzolové verze sandboxového MMO Path of Titans, ve kterém si vyberete některý z pětadvaceti druhů a vrhnete se vstříc přežívání v říši plném titánů.

Svou cestu tu odstartujete pěkně v kůži malého dinosaura, za něhož se musíte naučit jak si obstarat potravu, co dělat při napadení nepřáteli, nebo za jakých okolností založit hnízdo. Každý z živočišných druhů má v Path of Titans disponovat jedinečnými schopnostmi a vývojovým stromem. Celkově se jedná o zajímavou myšlenku. Hra je aktuálně dostupná na PC, iOS a Androidu. Už brzy však vstoupí v předběžném přístupu také na konzole. Těšit se na ní mohou jak fanoušci staré generace tak i nové (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S). Datum vydání bety je aktuálně stanoveno na 27. července, kdy do tohoto díla dorazí také legendární dravec Tyrannosaurus rex.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama