Novinka PAW Patrol: Grand Prix je závodní hrou ze světa Tlapkové Patroly

PAW Patrol: Grand Prix je závodní hrou ze světa Tlapkové Patroly

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na trati najdete všechny své oblíbené hrdiny.

Reklama

PAW Patrol: Grand Prix je další z řady her, jež pochází z dětmi dosti oblíbeného pohádkového vesmíru Tlapková Patrola. Ten je možné najít jak na televizních obrazovkách, tak i na monitorech různých herních zařízení. Zatímco doposud se tato značka z velké části orientovala na adventury, tentokrát se v jejím nejnovějším zástupci vydáte vstříc závodní dráze. Jedná se totiž o závodní hru, která se zaměřuje na střetu pejsků na trati. Na tu se vydávají ve svých tradičních dopravních prostředcích, jež známe ze seriálu. Někteří mají po tlapce hasičský vůz, jiní zase helikoptéru, či bagr.

Při boji o pohár tu půjde používat různé schopnosti a předměty, jež získáte během závodu. Celkem v mnohém připomíná konkurenční závodní projekty. Jistou formu inovace mohou představovat unikátní schopnosti pro jednotlivé pejsky. PAW Patrol: Grand Prix je dostupné na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama