PAX Online 2020: Disjunction
Novinka PAX Online 2020: Disjunction

PAX Online 2020: Disjunction

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple Mac

Kradmá akční adventura ze cyberpunkového New Yorku 2048.

Reklama

Je 18. listopadu 2048 temné dystopické budoucnosti ekonomické recese města New Yorku. Policie obviní prominentního a oblíbeného komunitního vůdce z té horší a špinavější části města ze zákeřné vraždy policejního důstojníka (šest střel přímo do hlavy). Politické a mocenské elity jsou zcela přesvědčeny o tom, že mají toho správného pachatele, zatímco druhá obyčejnější část města se bouří a čichá nějaký komplot bohaté vrchnosti.

 

PAX Online 2020: Disjunction

 

Vy se postupně ujmete role tří odlišných hrdinů, z nichž je jeden soukromým očkem, abyste tomuto kriminálnímu činu, který zavání podrazem, přišli na kloub. Disjunction je totiž atmosférou přetékající, temná akční adventura preferující kradmý postup, jež se odehrává v dystopické budoucnosti kyberpunkového světa, vyvedeného v pixelartové grafice.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=N7tNpIu4wnc[/embed]

 

Zdejší město je zásadně ovlivněné moderní drogou zvanou Shard. Vaše postavy při hraní vylepšujete skrze kybernetická vylepšení v lehkém RPG stylu. Disjunction by měla vyjít ještě letošní rok pro PC, PS4, SW a X1, přičemž ji kutí malé indie studio Ape Tribe Games, jak jinak než z New Yorku. Určitě si zkuste PC demo, v němž si zahrajete za soukromého detektiva a vydáte se na přísně střeženou kliniku hledat důkazy o vraždě.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k1AGQgJeDV8[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama