PAX Online 2020: The Last Spell
Novinka PAX Online 2020: The Last Spell

PAX Online 2020: The Last Spell

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Ochráníte své kouzelníky před armádami netvorů?

Reklama

Dalším zajímavým titulem z festivalu PAX Online 2020 je temná středověká tahová fantasy strategie s prvky RPG žánru rogue-lite jménem The Last Spell. Ten název je velmi příznačný, protože velíte družině chrabrých bojovníků, jež mají za úkol ochraňovat své kouzelníky od obrovských armád netvorů a příšerek, které číhají za humny.

 

PAX Online 2020: The Last Spell

 

The Last Spell je jedna z těch her, k nimž pohledná izometrická pixelartová grafika pěkně sedne. Takže v ní sestavujete a řídíte vlastní stále silnější družinu bojovníků, vylepšujete jejich dovednosti, ve stylu žánru Tower Defense si opevňujete své místo obrany a pomalu si budujete vaše poslední útočiště před armádami bestiálních nepřátel. Tím se vždy připravíte na nadcházející bitvy, jež se odehrávají v rychlém arkádovém sledu v tahovém režimu, kdy se pohybujete a útočíte po čtvercové síti.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BdwejTlyLTA[/embed]

 

Nyní si můžete na Steamu vyzkoušet demoverzi, v níž dostanete pod velení trojici hrdinů, k nim více než 100 zbraní a předmětů na mlácení a likvidaci příšerek, přes 70 dovedností a 5 typů nepřátel. Když se vám pak podaří odolávat hordám nepřátel a přežijete 5 dnů, pak jste dobří a demo jste zvládli. Plná hra od pařížského nezávislého studia The Arcade Crew vyjde pro PC někdy příští rok, přičemž pak se tvůrci vrhnou i na porty pro nespecifikované konzole.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama