PC a Mac bude podporovat PS4 Remote Play
Novinka PC a Mac bude podporovat PS4 Remote Play

PC a Mac bude podporovat PS4 Remote Play

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

29

Společnost Sony momentálně vyvíjí oficiální aplikaci.

Reklama

Společnost Sony Computer Entertainment pracuje na oficiální aplikaci PlayStation 4 Remote Play pro PC a Mac. Informaci potvrdil šéf SCE Worldwide Studios Shuhei Yoshida na Twitteru.

PS4 Remote Play je v současné době oficiálně podporováná u Vity, u vybraných druhů chytrých telefonů a u PlayStation TV. Tento týden se ale objevila neoficiální aplikace, která velmi dobře ukázala, že je funkční i pro PC platformu. Když tady nezávislý vývojář dokázal vytvořit takovouto aplikaci a třeba Xbox One podporuje streamování na Windows 10, zeptali se majitelé PS4 přímo Sony proč tato funkce u jejich konzole chybí.

No napořád chybět nebude. „Někteří lidé se ptali, jestli máme v plánu vytvořit Remote Play pro PC a ano, skutečně pracujeme na oficiální aplikaci pro PC/Mac," řekl Yoshida v tweetu.

Toto je pro nezávislého vývojáře neoficiální aplikace trochu rána pod pás, ale ještě stále lze vytvořit něco podobného pro iOS a Android.

Majitelé DualShocku 4 teď můžou jenom doufat, že bude aplikace podpořena oficiálními ovladači pro Mac a PC, což by mělo za následek lepší a snadnější hraní s tímto gamepadem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama