PC hráči si zahrají Control v Game Passu
Control Novinka PC hráči si zahrají Control v Game Passu

PC hráči si zahrají Control v Game Passu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Paranormální thriller ve všech verzích výhodné služby.

Reklama

Control je velice příjemným překvapení od finských Remedy Entertainment (Max Payne, Alan Wake), kdy si tento celek poměrně zdárně napravil trochu pošramocenou reputaci po nepříliš povedeném Quantum Break.

Jestli si o samotné hře následně chcete přečíst více, můžete se podívat na naši starší recenzi, kde si titul zasloužil 8 bodů z 10 se slovy:

"Remedy je zpátky a v plné síle. Control ukazuje, že Quantum Break byl pouhý přešlap a že finské studio stále umí tvořit ty nejlepší hry. Čeká vás tak perfektní hratelnost v poněkud podivném avšak chytlavém příběhu. Nebýt řady technických chyb, hra by klidně mohla pomýšlet na vyšší hodnocení."

Pokud jste se tomuto rozhodně zajímavému kousku však doposud vyhýbali a jste výhradně majiteli PC, tak pro vás máme skvělou zprávu, jelikož se hra 21. ledna podívá do služby Xbox Game Pass for PC, kde si ji za poměrně střídmý měsíční poplatek budete moci stáhnout a zahrát.

Rozhodně se ale hodí připomenout, že Control je v Xbox Game Passu přítomný už od prosince roku 2020, avšak to byl dostupný pouze pro konzole Xbox a pro streamování her na zařízení Android.

No a jestli nad předplacením této služby přemýšlíte, tak uvedeme, že první měsíc Xbox Game Pass for PC lze získat za pouhých 25,90 Kč.

Ještě zajímavější nabídkou nicméně je stále probíhající akce na Xbox Game Pass Ultimate, jenž můžete získat na dobu tří měsíců taktéž jen za pouhých 25,90 Kč, kdy získáte přístup ke hrám na konzolích Xbox, PC i Androidu, a navíc zde naleznete tituly z EA Play a k tomu dostanete i Xbox Live Gold.

Pro připojení k tomuto předplatnému stačí navštívit oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama