PC verze Grand Theft Auto V zdarma
Novinka PC verze Grand Theft Auto V zdarma

PC verze Grand Theft Auto V zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

67
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Zájemci mohou bezplatně získat premium edici hry.

Reklama

Morbidní indie hříčka Death Coming se v minulém týdnu stala zdarma stahovatelnou hrou na Epic Games Store, kterou jste si mohli zcela bez jakýchkoliv závazků stáhnout a navždy nechat. Nicméně týden je pryč, což znamená, že byl tento pixel artový titul vyměněn za nový, přičemž se tentokrát jedná o opravdu plnokrevnou AAA pecku.

PC verze Grand Theft Auto V zdarma

Grand Theft Auto V: Premium Edition

Ano, od dnešního dne si můžete zdarma do své knihovničky přidat doposud nejnovější díl snad nejpopulárnější městské akce Grand Theft Auto. Dostanete tak ke svému vyblbnutí otevřený svět fiktivního státu San Andreas a města Los Santos, v němž se budete prohánět v kůži jednoho ze tří hlavních hrdinů: vypočítavého Michaela, mladého Franklina či bláznivého Trevora. Samozřejmě se dočkáte i ohromné svobody ve vašem hraní, kdy můžete plnit příběhové mise, hrát tenis, případně se jen tak prohánět ulicemi v nablýskaných automobilech. Pro milovníky multiplayeru pak titul nabízí i speciální Online mód, jenž v průběhu let nabobtnal do takových rozměrů, že se v podstatě jedná o samostatnou hru.

Za zmínku posléze jistě stojí, že nabízená edice GTA V zdarma je prémiová, což znamená, že dostanete samotnou hru a k tomu Criminal Enterprise Starter Pack, jenž obsahuje bonusové věci do GTA Online v hodnotě přes 10 miliónů herních dolarů.

Čas na aktivování hry máte do 21. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama